+31

All-in-One Marketing Solution

We hebben een geweldige digitale "all-in-one" marketing-oplossing gemaakt om je te helpen meer bezoekers te trekken, meer bezoekers te converteren naar leads en complete inbound marketingcampagnes uit te voeren. Laat je bedrijf groeien met tijd- en geld besparende oplossingen die je helpen om beter inzicht te krijgen, omslachtige taken te automatiseren, en deals sneller te sluiten en bovenal uitstekende klantervaringen te bieden.

Bouw gemakkelijk website's, landing pagina's en formulieren

Gebruik onze online webpagina bouwer en drag-and-drop formulieren en om effectieve landingspagina's te maken die al jouw online leads en interacties opslaan in de veelzijdige CRM-oplossing van Buzzeteer.

Bouw je eigen Buzzeteer FunnelCAPTURE

Capture leads met onze landings pagina's, enquetes , formulieren, kalenders & meer!


NURTURE

Nurture leads met onze email marketing, CRM Tools Google Local en reviews, FB Messenger & meer


CLOSE

Gebruik Buzzeteer tools en track analytics om deals te sluiten, en meer te verkopen.

Converteer je leads met robuuste oplossingen

Met Buzzeteer kun je op maat gemaakte geautomatiseerde marketing campagnes bouwen die sms-berichten, e-mails, en zelfs Facebook-berichten verzenden om zo je (online) leads automatisch te converteren naar klanten .

Al je gesprekken en contacten op één plek

In het Buzzeteer-platform kun je alle gesprekken met klanten en leads bijhouden. Of ze nu binnenkomen via sms, e-mail, telefoon of Facebook-berichten. Al je gesprekken worden verzameld op op één plek zodat jij je klanten een geweldige klantervaring kunt geven

Online Afspraken Plannen

Met de alles-in-één oplossing van Buzzeteer kunt je afspreken plannen zonder alle heen-en-weer-e-mails. We hebben het meeste werk en inspanning uit het plannen van afspraken met je klanten en prospects gehaald. Allemaal volledig geïntegreerd met uw agenda en onze Marketing Automation oplossingen en CRM Suite.

Compleet Analytics Dashboard

De mogelijkheid om de ROI en leads in een pijplijn te volgen is nog eenvoudiger geworden via ons geavanceerde Dashboard. Houd statistieken bij zoals afspraak percentages, effectiviteit van campagnes en zelfs responspercentages!

Schrijf je in op onze Buzz Feed en ontvang regelmatig informatie over hoe je (nieuwe) leads kunt genereren en afsluiten, met zo min mogelijk betrokkenheid van het personeel. Ons doel is om u in staat te stellen uw bedrijf te laten groeien met tijdbesparende tools die u helpen om beter inzicht te krijgen, taken te automatiseren, sneller deals te sluiten en bovenal een geweldige klantervaringen te leveren!

Connect

Ons doel is om simpelweg elke dag (nieuwe) leads voor jou te genereren zonder rompslomp voor jou of je personeel


Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent; het runnen van jouw bedrijf.

Meer weten?

Ik wil graag meer weten over:

Zeeweg 96

3853LN Ermelo

Tel:

WhatsApp

Copyright BUZZETEER B.V. 2020-2023 -All Rights Reserved

We’re on a mission to build a better future

where technology creates good jobs for everyone.